Dec 24, 2010

صبحانه





مواد لازم: قارچ های بزرگ (هرچند که به اصطلاح پیر هستند و به خوشمزه گی خارچگ و قارچ های ریز نیستند، اما خب این ها لازم اند)، سبزیجات شامل پیازچه، تره و جعفری. پنیر، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و گردو به مقدار دلخواه

پای قارچ ها را بگیرید، سپس خود قارچ ها را با آب سرد بشویید بطوریکه گل و لای اش زدودده و حسابی سفید شود. بعد آن ها را نمک اندود کنید و روی سینی بچینید و به مقدار دلخواه روغن و آبلیمو به آن ها بپاشید، بیشتر چه بهتر :) . سپس داخل ماکرو گذاشته و 2.5 دقیقه بگذارید حسابی روغن و آبلیمو به مغر قارچ ها نفوذ کند ، بعد سینی را درآورید و داخل قارچ ها را پنیر (اگر دلتان خواست پنیر پیتزا) و گردوی خورد شده بگذارید و روی آن را سبزیجاتِ خورد شده بریزید و دوباره توی فِر و 1.5 دقیقه با درجه ی کم (به اندازه ای که مثلاً بخواهید نان گرم کنید) بگذارید خوب همه چیز به هم بچسبند و قارچ ها کمی آب پس بدهند، وقتی شبیه عکس بالا قارچ ها کمی قهوه ای شدند و آب پس دادند یعنی آماده ی خوردن است که می توانید به عنوان صبحانه و یا پیش غذا نوش جان کنید. برای خوردن هر قارچ را چهار قاچ کنید و از گاز زدن لذت ببرید
:D


1 comment:

  1. baale,, ma to zendegim ye model gharchi dos dashtim onam sokhari bode... hala dge dastet dard nakone doros kardi mikhorim inamm

    ReplyDelete